Uudised

Narvakad korrastasid täna Pähklimäe terviseradasid

Täna toimunud heakorratöödest Narva Pähklimäe terviseradadel võttis osa ligi poolsada inimest. Talgute käigus tehtud töö tulemusena said Pähklimäe spordirajad korda ja täiustus ka harjutuslinnak.

Juba kevadiseks traditsiooniks muutunud talgud toimusid vabatahtlike abil neljandat korda. Talgulisi tervitanud Eesti Energia õlitööstuse juht Dmitri Lipatov ütles, et on kõigile talgulistele siiralt tänulik ning aastate jooksul on ühiskondlikus korras suur töö ära tehtud. „Varasemalt on vabatahtlike toel Pähklimäele juba rajatud harjutuspaviljon ja jõulinnak ning lisaks sellele korrastatud radasid ja paigaldatud uued rajatähised,“ rääkis Lipatov. Tema sõnul on Eesti Energial Ida-Virumaa suurima tööandjana kindel roll ka ühiskondlikult ning terviseradade korrastamine on hea näide koostööst, millest on kõigile kasu.

Pähklimäe rajad on hea koht selleks, et teha sportlikku ettevalmistust 13. juunil toimuvaks Narva Energiajooksuks, mis toimub viiendat korda. Narva Energiajooksu peakorraldaja Mati Lilliallik ütles, et võistluse organiseerijana on hea meel narvakate sportimisvõimalusi parendada. „Tänasel talgupäeval näiteks täiustasime juba varasemalt olemasolevat Pähklimäe jõulinnakut uue trenažööriga, et kõik soovijad saaksid vabas õhus rammu koguda,“ sõnas Lilliallik.

Mati Lilliallik lisas, et inimestele on nüüd loodud head tingimused selleks, et ennast Narva Energiajooksuks vormi viia. Kõik soovijad saavad maikuu lõpuni ennast võistlusele jooksja või käijana soodsama hinnaga kirja panna. Registreeruda saab Spordiürituste Korraldamise Klubi veebilehel jooks.ee. Energiajooksu raames toimuvad ka Eesti meistrivõistlused poolmaratonis, kuhu on oodata Eesti pikamaajooksjate paremikku.

Narva Pähklimäe terviseradade talgutel osales täna 50-60 vabatahtlikku. Talgutest võtsid osa Narva linna rahvas ning Energiajooksu korraldajad ja toetajad. Töövahenditega varustas talgulisi Narva linn.

Narva Energiajooks on Eesti Energia, Narva Linnavalitsuse, Kultuuriministeeriumi ja MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi algatusel loodud sündmus, mille eesmärgiks on innustada inimesi regulaarselt tervisespordiga tegelema ning tõsta Ida-Virumaa tähtsust Eesti kultuuri- ja spordimaastikul.