Uudised

Ülemiste keskus sai Eesti suurimaks elektriautode kiirlaadimispunktiks

Tallinnas, Ülemiste keskuse siseparklas alustasid tööd Enefit Volti seitse 50 kW ja üks 22 kW elektriauto laadija ning väliparklas üks 22 kW ning üks 50 kW laadija, mille võimsus suureneb tulevikus 120 kW-le. Ülemiste keskuses on nüüd võimalik laadida korraga 20 elektriautot.


Image

„Ülemiste keskus on Tallinna tuiksoon, kuhu on lihtne tulla ning mida külastavad nii tallinlased kui inimesed lähivaldadest ja üle kogu Eesti. Ülemiste lai toodete, teenuste ja meelelahutusvõimaluste valik sobib neile, kes soovivad leida kõik vajalikud kaubad ja teenused ühest kohast, aga ka neile, kes soovivad lihtsalt aja maha võtta ja endale midagi mõnusat lubada. Oluline on seejuures pakkuda kõigile elektriauto omanikele mugavat võimalust samal ajal oma sõidukit laadida,“ sõnas Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits.

Enefit Volti Eesti turu juht Viljar Kont sõnas, et uute laadimispunktide planeerimisel ja olemasolevate uuendamisel arvestab Enefit Volti meeskond alati seda, et laadijate kasutamine oleks elektriauto omanikele mugav ning käe-jala juures. „Paigaldame Enefit Volti laadijaid toidupoodide ja kaubanduskeskuste juurde, et külastajad saaksid muude asjatoimetustega samal ajal ka auto laadima jätta. Nii on võimalik oluliselt aega säästa,“ sõnas Kont. „Võrreldes ülikiirlaadijatega on kiirlaadijates laadimine taskukohasem. Samas on laadimise kiirus piisav, et keskuse külastuse ajal küllalt sõidukilomeetreid juurde koguda,“ lisas Kont.


Image

Enefit Volt on Eesti suurim elektriautode laadimisvõrk ning see põhineb sajaprotsendiliselt rohelisel elektril. Enefit otsib asukohapartnereid, kelle ärikinnistule laadimislahenduse näol investeerida ja klientidele üheskoos parimad laadimisvõimalused luua. Huvi korral loe rohkem kodulehelt, kirjuta [email protected] või helista +372 777 3030.