Uudised

Uut tüüpi elektripaketil on tuhandeid huvilisi

Enefit andis märtsi keskpaigas teada, et valmimas on uus elektripakett Hooajakindel, mis toob kasu suvistest madalatest börsihindadest ning tagab hinnakindluse talvel. Oma huvi registreerisid tuhanded inimesed, kellest paljud on tänaseks ka selle elektripaketiga liitunud.


Image

„Kui uuest elektripaketist avalikkust teavitasime, andsid meile esimestel nädalatel oma huvist märku paljud praegused ja uued kliendid,“ sõnas Enefiti juhatuse liige koduturgude müügi valdkonnas Roul Tutt. „Soovime Enefitis alati pakkuda lahendusi, mis on kasulikud ja lähtuvad klientide vajadustest. Meie klienditeenindajate sõnul on paljud kliendid öelnud, et uus elektripakett on nende jaoks mugav ja kindlustunnet pakkuv,“ lisas ta.

Tuti sõnul tekkis dünaamilise elektripaketi loomise idee klientide harjumusi analüüsides. „Meil on mitmeid kliente, kes läbi aastate valivad kevadel börsipaketi ning sügisel fikseerivad hinna,“ sõnas Tutt. „Niigi kiire elutempoga veel kaks korda aastas oma elektripaketi pärast muretseda tundub tülikas. Seega otsustasime klientidele elu lihtsamaks teha ning panime kokku elektripaketi, mis kevad- ja suvekuudel võimaldab tarbida elektrit börsihinnaga ning sügisel ja talvel tagab kindlustunde hinnakõikumiste eest,“ kirjeldas Tutt.


Image

Hooajakindel elektripakett on keskkonnasõbralik, põhinedes 100% taastuvenergial, ning annab lisaks täiendavat kindlustunnet, sest paketis sisaldub koduste elektriseadmete kindlustus. See hüvitab kodutehnikale ja kodumasinatele äikesest, lühisest, ülekoormusest või alapingest tekkinud kahjud. Samuti katab kindlustus elektripaigaldise kahjustumisest tekkivad parandamise või asendamise kulud, seehulgas elektriku väljasõidukulud. Elektripaketi kuutasu on sama, mis teistel Enefiti elektripakettidel, kaks eurot ja kaks senti. Aprilli algusest septembri lõpuni tarbivad kliendid börsihinnaga elektrit (lisandub tavapärane marginaal) ning oktoobri algusest märtsi lõpuni on elektrihind fikseeritud.

Kliendid saavad piisava ajavaruga teavituse fikseeritud perioodi hinna kohta ning seejuures tagab Enefit, et hind on sama või soodsam kui samal ajal pakutaval Kindel6 fikseeritud paketil. Hooajakindel elektripakett on tähtajatu kehtivusega. Kevad- ja suvekuudel on võimalik elektripaketist tasuta loobuda, fikseeritud hinnaga perioodil kaasneb paketist loobumisel ennetähtaegse lõpetamise tasu.

Kõik, kes soovivad Hooajakindla elektripaketi kohta rohkem teada saada ja lepingut sõlmida, saavad teha seda mugavalt Enefiti kodulehel või helistades klienditeenindusse. Enefit soovitab valida elektripaketi lähtuvalt iga kodu vajadustest ja tarbimisest. Enefiti klienditeenindajad aitavad meeleldi leida personaalselt kõige sobivama elektripaketi ja nõustama ka muude energiaküsimustes.