Uudised

Stardi karjääriga Enefitis – kandideeri praktikale ja stipendiumile!

Käimas on Enefiti praktika- ja stipendiumikampaania. Kasuta võimalust liituda energiamaailmaga ning saada edasiseks karjääriteeks suurepärane lähtekoht ja kogemused! Kandideerimine praktikale on avatud kuni 24. märtsini ja stipendiumile kuni 18. märtsini.


Image

Praktika

Ootame meiega liituma inseneeria ja tehnoloogia, analüütika ja finants, IT ning tugiteenuste praktikante. Meiega saad erialase kogemuse, toetava keskkonna ja kindla juhendaja, kellega koos püstitad selged eesmärgid ning jälgid nende täitmist. Märkame ja tunnustame Sinu panust – osaluspraktika on tasustatud. Suvepraktikandina on Sul võimalus saada osa Energy Step suveprogrammist – tutvuda noorte päeval teiste praktikantide ja stipendiaatidega, saada osa persoonibrändi koolitusest, ekskursioonist tootmisüksusesse ja muudest toredatest ühisettevõtmistest!

Seega, kui Sulle pakub huvi arenguid täis energiamaailm ja soovid meiega teha esimesed sammud oma unistuste karjääriteel, tutvu võimalustega ja kandideeri hiljemalt 24. märtsiks aadressil www.enefit.ee/praktika.

Juhul, kui praktikakohtade nimekirjas ei leidu väljakutset, mis Sul silma särama paneb, anna oma huvidest märku aadressil . Seejärel uurime, kas meil on Sulle sobivaid väljakutseid pakkuda.

Stipendium

Tunnustame edukaid kutse- ja kõrgkoolide õppureid 750-5000 euro suuruse stipendiumiga. Energeetika valdkonnas on väljakutseid palju ja ettevõtte areng kiire. Kui soovid meiega koos kasvada ja panustada uute lahenduste väljatöötamisele, kutsume Sind kandideerima!

Pole veel päris kindel, kas see on Sinu väljakutse? Siin on kuus põhjust, miks osaleda stipendiumikonkursil:


Image

Loe lähemalt ja kandideeri hiljemalt 18. märtsiks aadressil www.enefit.ee/stipendium.